Hästen med TALANG !

Lipton, hästen som öppnar alla dragkedjor som kommer hans väg! ;)


Tjoohoo

Hello :)
Hemma från ridningen nu och hade Earnie, kan bara beskriva det med ett ord SUPER! Så kul :) + att dom två nya hästarna Bakus och Lipton var med och jag kan säga att det gick lite hett till när det var Bakus tur :) Tur att duktiga Klara satt kvar :)
Har SO läxförhör imorgon som jag typ inte har tränat alls så det blir att sitta i sängen och läsa :P
Vad tyckte ni om åsiktsinlägget ? Har du inte läst det kolla HÄR :)
/ Anna
image description
Hunden steker i vårvädret :*

Fint vs Fint

Här kommer då ett åsiktsinlägg om jad jag tycker om bett. Ja, den kära metallsaken som oftast bor i hästens mun och är nära grannar med tyglarna. Om vi då kallar hästen för själva lägenheten och bettet för hyresgästen. Då skulle du vara hyresvärden.
Om då ett skarpt bett skulle vara en gubbe som betalade väldigt mycket i hyra och det skull passa dig väldigt enkelt och inget strul med att få pengarna i tid och så varje månad. Men när gubben flyttar ut ur lägenheten ser du att väggar, tak och golv är väldigt skadade och fula och det mesta är försört av denna lilla argsinta surgubbe. Och han sticker ifrån som om inget har häst och lurar dig bara på pengar och vägrar att betala i skadestånd.
Men om du fick välja mellen en annan hyresgäst, Fru Gunnarsson som är så snäll och har har lite mindre pengar men ändå betalar precis så det blir bra och är väldigt trevlig mot dig som hyresvärd och mot lägenheten och häller allt i toppskick och lite till.
Ja, när Fru Gunnarsson flyttar ut ur lägenheten så är allt perfekt och inte en ända skråma på varesig väggar, golv eller tak. Utan lägenheten är tillochmed mer värd en när hon började hyra den.
Vilken hyresgäst skulle du då vilja hyra in i lägenheten ?
Jag skulle vilja helt klart välja Fru Gunnarsson utan tvekan. För jag vet att kon kommer  ge mig det jag ber och och lite till.
Det är samma sak med min åsikt med bett. Gubben är som ett skarpt bett, gör att hästen går jätte fin och kröker på nacken perfekt men när bettet flyttar ut ser man vilka skador det har gjort för att hästen ska gå så fint.
Men det mer mjuka bettet "städar" lägenheten om du ber på rätt sätt. Om man vet hur man ska hantera hästen med ett mjukt bett och vet var knapparna sitter kan det och går oftast mycket finare än med skarpa bett.
Så det är min åsikt och jag tror säkert att det finns många som tycker lika dant som mig.
VS 
/ Anna

 


Träningstips ;)

/ Anna

Tur att

Fantastisk väder !! Tur att man har slutat och ska till stallet !!!


Sitter och skriver...

ett åsiktsinlägg :) Som ni vet är jag inte bra alls
på det så det kommer ju inte så ofta från min sida men
ska försöka göra ett minst varje vecka ifall jag hinner :)
Men det skulle vara jätte sött om ni ville kanske kommentera
med lite tips om vad ni vill att jag ska skriva om :)
image description
Vill tillbaka!!! <3<3<3<3<3

Hårig kille i min säng

Säger det bara en gång, misstolka inte rubriken !!


Det där med bilderna....

blir ju lite svårt och krångligt när man bloggar från iphonen :( För ibalnd blir bilden bara som ett frågetecken och massa konstiga koder/tecken. När det är så då innan en bild är det inte att ni inte kan se en utav bilderna utan att jag bara lagt et en bild men den texten kommer innan automatiskt tyvärr. Så även om det är massa tecken mm så kan ni ändå se bilden jag lägger ut fast under texten.
T ex.



/ Anna

Fixar lite saker :D

Håller på att fixa lite med en jätte duktig tjej som kanske kan fixa
en riktig professionel ( stavning :P )DESIGN :D Kul va ?
Kollar oxå på wipeout då en kompis syster ska vara me :)
Hon heter Annica och är utklädd som avatar B)
/ Anna
image description
Snyggaste väggen i stan !!!

Lika ?

Vad tycker ni ?
Är dom lika ??

Angelica om att rida i Scandinavium

/ Anna

In da stable

Med Lovisa och Jennifer som är lite smått rädda för hästar ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191502699.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191502699.jpg" class="image">


Lasse Anrell med RGB


Världens snyggaste vägg !!

Bilder på världens snyggaste vägg:) På planschen är det Patrik Kittel hans autograf :)
På den lilla Tobbe Larsson bilden är det ju såklart hans autograf :)
Och på den sista är det Lisens autograf :)


/Anna :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383675.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383675.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383704.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383704.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383729.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383729.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383752.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191383752.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191390738.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191390749.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191390755.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3049826/images/2012/pic_191390757.jpg" class="image">


Många måsten

Måste städa mitt rum och förbereda inför i skolan imon så jag vet inte om jag hinner lägga upp bilder på allt jag köpt ikväll :( Men kg kanske hinner imorgon på morgonen då jag har sovmorgon fast jag ska till tändläkaren på morgonen så då kanske jag kan fota sakerna ute i skolen om det blir fin väder :) Men vi får höras lite senare ikväll med ett kvälldinlägg :p

Ps. Lite försmak på bilderna från GHS :) har tagit kort med mobilen på kamerans display då kan säga att bilderna är tusen gånger bättre i verkligheten ;) Ds.

Puss & Kram <3

/ Anna


Konfermations träff

Hello :)

Sitter och har rast här på konfermationen:) Rätt tråkigt faktiskt med tanke på att det är världens finaste vårväder ute :) Efter självaste träffen sk jag och Linnea gå på gudstjänst i kyrkan så att vi får en liten stämpel i våra små häften ;) ikväll kommer det lite bilder från GHS och bilder på alla saker jag köpte :)

Bild på det fina vårvädret från fikan med Linnea <3


Livet leker...

För min hund ;)


Klara 5 snabbast



Häst/ponny ?
-Ponny

Sto / valack?
- valack

Hästhack / Pessoa ?
- hästhack

Uteritt/longering ?
- Uteritt

Chips/godis?
- Godis


Glad chey !!

Hej :)

Detta inlägget är nästan bara för att skryta med ;)

För det första ..

... Träffat och fått autograf av Patrik ;)

... Träffat och fått autograf av Lisen

... Träffat Sofia från http://gennes.se">gennes.se

.... Tagit massa bilder grymma bilder och haft as kul !!! Bildbomb kommer nästa vecka !!

/ Anna


Fulla läktare !!

Tur att vi hade förbokat biljetter :D Gp ponnyn är precis slut och vi ska kolla på prisutdelningen nu :)


Ludde


Omg !!


GHS <3!!


Gasen i botten !

Hello :)

Sitter nu i bilen påväg till GHS :) har tyvärr bara förmiddags biljetter men resten av tiden får vi gå på mässan :) Om ni ser oss är det bra att komma fram och hälsa :) jag lovar vi bits inte ;)


Natti <3

Tjoo <3 ville bara säga godnatt och visa en bild på mina friends ;) Gud så gulliga dom är <3

/Anna <3

Ses på GHS imon ??


Nu är en tillfällig header klar

Tjoo :)

Har nu gjort en snabb header så länge :)

Ghs imon :) Tagga till tusen :) Nu när blogg.se appen funkar så kommer jag kunna blogga direkt från ghs :) Kul va :D ??


/ Anna <3

Testar

Hej :)

Det har kommit en uppdatering till blogg.se appen och testar här då :) vet inte om headern kommer upp idag eller iaf ngn gång denna helgen tror jag.


Jippie :)

Nu är det nu bakgrund här på bloggen och det kommer inte vara det ända ny idag :) Ikväll ska jag göra klart Headern och Fixa lite nytt här och var ;) Som ni ser kommer färgerna i backgrunden vara färgtemat i headern också :) Ska åka och handla godis och hyra film nu med Linnea och Klara :) ses :)
/ Anna <3

Fredag, fint väder och utelåst

Hej :)
Tänkte att jag skull starta upp bloggen lite smått nu igen efter att jag kom på att jag inte klarar mig utan den :p Får se om Matilda vill detsamma och om vi kan fortsätta att förda bloggen till elit. Sitter nu iaf utanför mitt hus och är utelåst men som tur är är det fint väder, ganska varmt och min bror kommer hem snart och öppnar :) bloggar från mobilen så inga bilder kommer upp nu tyvärr. Ikväll kommer Linnea och Klara hit och ska sova över och imon så ska vi tre till GHS tsm och kommer ha gör kul :) Alla vi tre bloggar och vi kommer nog att sitta rätt så mycket med bloggarna då jag är på G att fixa ny design och starta upp bloggen och då ska det ju vara nytt och fint, eller hur ??
Ni får ha det så himmla bra nu så hörs vi ikväll :)
Puss och kram
/Anna

Världens bloggtorka :(

Hej :) Har världens jobbigaste bloggtorka nu här på bloggen och den kommer nog vara nere ett tag tills vi har fräschat upp den och så :) Btw kommer vara på GHS på lördagen och om ni ser mig är det bara att komma fram och hälsa :) Bitts inte, jag lovar ;)
Puss o Kram Skumbanan :)
Ses när the blog power ios back on track <3
/ Anna
Älsklings vovven <3 <3 <3

:D

Gissa vem som varit bakestage på GBG Horse Show idag!!

/Matilda

Vårstädning in ma house!

Hej :)
Som nu säkert har märkt så har bi kommit hem från våran skidresa och det har varit fantastiskt väder och massor av snö:) Hinner inte blogga direkt idag då jag ska städa och göra iordning/om mitt rum och har precis städat buren till mina gerbiler:) För Er som har missat det har jag inte bara hund utan också fiskar och då två gerbiler som heter Sweet Sugar Sven och Beauty Boy Bengt fast till vardags kallas dom för Zlatan och Musse <3 Vill också tipsa till Er som har missat den fantastiska låt Drive By av train:) Grymt braa :D
/Anna

Ludde taggad?


Vi lever !

Här sitter vi och väntar på maten. Ingen av oss har skadat sig, än.. Men Anna har faceplantat två gånger och jag slänger mig när det blir för läskigt. Vi har åkt svarta backar för första gången och bägge fick nära döden upplevelse. Och nog bland dom första som åkt på längdskidspår med slalomskidor.. måste ju fördriva tiden på något sätt ;)
Det är sjukt fint väder och det har vi fått njuta av riktigt mycket uppifrån liften. Den måste ju stanna mint en gång varje åktur. Vi har bastat både igår och idag har märkt att när det blir för läskigt så slänger sig eller så kör jag störtlopp. Anna plogar på där i sin egna takt. Dock så är det Anna som är modigast av oss.
Kan också säga att vi är så grymma så att vi åkt funpark 5 gånger ( om man får räkna med barnens funpark. )
Nu är maten klar och om ni undrar varför vi inte bloggar så är det för att vi inte har ngt internet..
Hejdå hälsningar från Matilda och Anna!

Videoblogg


Sitter i skolan

Sitter nu i skolan och ska ha franska och vi ska kolla på en film vi redan har sett :( kommer ett inlägg om ridpasset i onsdags ikväll
/ Anna

Betende är tydligen väldigt svårt.

Beter sig inte folk på ett skyst sätt till mig så ska dom F*N inte tro att jag beter mig på ett bra sätt mot dom! Om det finns något som kallas "Bra Betende" borde inte folk ha det då?

Jag orkar inte vänta på att folk ska bli bättre när dom bara blir sämre på det nu mer! Varför ska jag gråta över hur folk beter sig? Vad är det för mening med det? Men även om jag inte vill det så svider det i hjärtat hela tiden. Det är som ett sår som aldrig läker. Det är där och gör ont hela tiden men den riktiga smärtan är när man stöter till det och börjar tänka på det.

Att stanna kvar bara för att man vill ha koll på en sak som en annan igentligen borde ta hand om. Att stanna kvar för att man ska kunna rycka ut som en polis om det går helt åt skogen. Att stanna kvar bara för att se in i någons ögon och se oro, stress och ingen lycka alls. Vilken vettig människa mår bra av det?

Jag säger iallafall att jag ger upp. Orkar inte stanna kvar när ingen beter sig vettigt. Orkar inte längre gråta för någon annans beslut. Jag ger upp.

/Matilda



inte så mycket tid till att ..

blogg :( Har inte så mycket tid till att blogg nu när jag måste packa och fixa inför veckan :) Jag och Matilda ska ju till fjällen tsm :) Då kommer det bli as bra blogg :D Om internetet funkar såklart !
/ Anna

Visste ni…

* att jag loggar in här flera gånger per dag men jag hittar ingen insperation?

* att jag gillar att sjunga och går oftast och nynnar i stallet?

* att jag älskar när det går fort och är väldigt bra på 60 m i friidrott?

* att jag älskar att lyssna på musik men gillar ännu mer att spela det själv?

* att jag aldrig har tävlat i ridning förräns skol DM i höstas?

/Matilda

-

När man kollar någon i ögonen, ska man då se stress, oro och ingen lycka alls?


Bilden har inget med det att göra och är tagen från google!

Ojsan säger jag bara :O

Gick in på fb nu på gympan ( är sjuk så får inte vara med) och såg att en av dom som jobbar i stallet har lagt ut en bild på stallet från imorse :O
Det har blivit översvämning :O
/ Anna

NI är bäst !!

Tjoo :)
Vill bara säga att ni är bäst !!! Ni kollar in här även fast uppdateringen suger :) !! Bra jobbat, då får man tillbaka insperationen! Fast nu är jag väldigt förkyld så jag har knappast ork till att bloggar när jag nyser 24/7:( Men jag tänker inte bli sjuk !!  Det har jag verkligen bestämt mig för !!
/ Anna
Vacker hund har man !!! <3

Svacka

Hej! Om ni undrar varför inte jag hör av mig så mycket så är det för att jag är i en svacka när det gäller hästar. Känns liksom inte lika kul längre. Finns många olika anledningar av varför men jag vet inte riktigt vilken. En av dom är att det är vinter kallt iallafall. Så då kanske ni förstår att det inte är lätt att driva en hästblogg?

Men idag kommer jag ha Eddie och Ada. Sen så kommer jag inte vara i stallet förräns på måndag v. 8. För nästa vecka drar ju jag och Anna till fjällen! Så jag hoppas det blir bättre när vi kommer hem.

Nu vet ni varför ni inte här av mig så mycket. Hoppas ni förstår och jag kommer tillbaka, måste bara få en liten "ledighet"! SJÄLVKLART så kommer jag in här då och då.

/Matilda

Hemma, kall och snuvig

Hej :)
hemma från skolan nu och är väldigt snuvig :( tänker absolut inte bli förkyld  nu innan sportlovet. Har vi berättat att jag och Matilda ska till fjällen tsm ? Det ska vi iaf :) Vi åker till Lofsdalen på lördag och ska ha en as grym vecka med massa snö och skoj :) Kommer ta så mycket bilder asså :) Hoppas att det finns internet så att vi kan blogga mcyket och visa bilder när vi kommer hem efter en dags skidor. Snart ska jag med mamma till stallet och ska ta med dator för jag ska göra lite läxor medans jag sitter och kollar :) Ska också ta massa bilder på Lipton och Bakús dom nya hästarna :)
/ Anna
Bakús <3

Världens natthumor asså !!

Hahahah tyckte denna var sååååå kuul !!!
/ Anna

Ponnyakuten @ My place

Ponnyakuten @ my place :)



/ Anna

Vem jag tror ..

Den som jag tror ska vara gästränare i kvällens ponnyakuten är...
Fredrik Jönsson :)
Med tanke på att detta klippet släpptes kl 15.00 idag på svtplay :)
/ Anna

Hiss !!

Hej :)
Här kommer då en hiss då vi inte haft det på väldigt länge :)
Jag vill då hissa
Tass salva på stift ! Det är nog den bästa uppfinningen som finns och är jätte enkel och smidig att ta på :) Och det bästa av allt... det förhindrar att det fastnar snö under tassarna när man är ute pch går :)
Hahaha jag kom på att vi inte hade klippt håret mellan trampdynorna och klipptklorna och så så hans tassar såg helt skeva ut :O Men nu är det trimmat och klart och han ser ut som en primadonna not!
/ Anna

kl 18:00

Kolckan 18:00 kommer det upp en hiss här på bloggen så håll ut :) !





Fina Lipton<3  djävulska staket !!


/ Anna

Skulle vara kul att lära....

min hund att göra sådana trick :)
/ Anna

Hyfsat bar iår :)

Paus underhållningen igår på melodifestivalen var faktiskt ganska bra igår :)
/ Anna

Bilder :D !!

hej :) Nu kommer bilder från idag och igår :)
Lipton känner sig hemma :)
Privatstall pålle :)
Bakús :)
Ännu mera Bakús :)
Lipton busar i hagen
Mera bus :)
Bakús
Drogad katt :P
Lipton (h)
Mera Lipton :)
Zamba i privatstallet :)
/ Anna <3

Ludde och Wille

 

 

 

 

 

Nu får ni nöja er för stunden ;)

 

/Matilda

 


Kvällsfodring √

Hej :)
Exakt 20:43 steg jag in genom ytterdörren igen för er som vill veta och är nu hemma :) Har kollat på melodifestivalen och tycker helt klart att Sean Banan ska vinna allt ;) !! Nu var det bara en vattenkopp som var frusen för det hade varit en gubbe där som hade försökt fixa alla med det var lilla Liptons kopp som var typ halvfrusen så vi hängde in en hink med vatten till honom :) Imorgonbitti ska jag till stallet kl 8 på morgonen och jag tror inte att jag hinner lägga inn något inlägg då men kan hoppas :) Då blir det morgonfodring och utsläpp sedan blir det att åka hem för mig och dusha och sen direkt till kyrkan :) Efter det kanske jag kan fråga ifall någon vill åka skridskor :)
Ett vackert hjärta på Ronaldos vackra ruuumpaaa !
/ Anna <3

Måste bara säga

att jag har världens coolaste skidåkare hemma hos mig!



/Matilda


Helfrusen och hungrig

Hej :)
har kommit tillbaka hem nu för att äta och värma mig och ska till stallet igen kl 8 :) Alla vattenkoppar och kranar hade frusit så det blev lite problem så att alla hästar skulle få vatten men det ornade sig :) Hoppas att det inte har frusit när vi kommer tbx vid åtta !!! Dom nya ponnysarna som kom igår är ur gulliga !! Och super snälla, bilder här under på dom och massa fler ! :) Ska äta nu :P
när vi var ute och gick med hunden igår :)
Den nya hästen Bakús :) Jätte fin och super snäll!!
Den andra nya hästen Lipton ;) Jäffen fin och SUPER snäll !!! Näst intill perfekt !! <3
/ Anna <3

Smakprov



/Matilda



Drar iväg nu :)

Nu har jag precis kommit hem från shopping med pappa ( väldig ovanligt) och vi har köpt skidkläder då jg och matilda åker till lofsdalen tsm med min familj på fredag :) om  min ska jag åka till stallet och ha helgarbetslag  och updaten från min sida kommer suga, men men. Det kommer iaf bilder när jag kommer hem :)
/ Anna
Köpte på vägen hem :) Mums :)

Färgprover











/Matilda

Min dag

Ska snart till en färgbutik. Ska möblera om i mitt rum och då ska det självklart målas också! Så färgprover kommer med hem och så ska man försöka bestämma vilken färg man ska ha! Det där med båtblå tillsammans med vitt. Får inte skära för mycket i ett stort rum...

Iallafall. Sen så ska jag och pappa ut med hundarna och så ska jag ta kort på dom. Så vänta er en massa bilder sen!

Och efter det så ska jag till stallet. Phu! Det blir mycket idag!

/Matilda

Vi börjar med veckans blogg :)

Hej :) Nu var det så att vi hade tänkt börja med veckans blogg :)
Reglerna är enkla, Det börjar varje måndag och under hela veckan kommer ni kunna anmäla er och bloggen dras kl 18.00 varje söndag :)
För två lotter :) Lägg upp denna bildern på din blogg och länka till våran blogg :)
Vinnaren dras imorgon kl 18.00
/ Anna

Hela kingslands nya kollektion!

Ni kanske minns när jag skrev att kingsland har släppt en ny kollektion. Och denna gången med inriktning på dressyr! Nu har dom släppt hela och snacka om att det är snygga grejer!

kingslanddressage


Hela kollektionen!

/Matilda

Untamed & Uncut

/ Anna

Gamla minnen <3

Kommer ihåg massor från när jag var i Nya Zeeland för ca 1 år sedan när man kollar in dessa bilder från Katie McVean i Nya zeeland :)
Den sista bilden är en syn som jag verkligen kommer ihåg hur man band upp hästarna
precis utanför lastbilarna innan tävling :) Om ni vill se några av min bilder tagna från Nya Zeeland och en slags hästävling vi var på är det bara att kommentera. Systemkamera bilder i bra kvalite och roliga bilder.
/ Anna
Bilder lånade från http://www.hippson.se/bildspel/hemma-hos-katie-mcvean.htm

Även om du går att röra finns du

Snart är det 6 februari igen.. Längtar verkligen inte. Vill inte. Hur F*n kommer man må när man inser att det var 1 år sedan? Jag vill inte ens tänka tanken. Det känns som om det var igår du buffade på mig för sista gången. Som jag inte kunde andas för jag fick panik av tanken att aldrig se dig, känna dig. Dom klokaste ögon jag sett var nu för alltid bort...



Ska jag vara exakt så var det på måndag mellan kvart i tolv och tolv som det var 1 år sedan...

/Matilda

Nästa hållplats för Nellie ?

Eftersom Paow var med i Wipeout så kanske det blir nästa stopp för Nellie ??
http://www.kanal5play.se/klipp/play/wipeout-s03e03-klipp-paow <-----Klippet på Paow
/ Anna

Är du redo för en egen häst?

Innan man skaffar sig en häst ska man gå igenom några viktiga punkter. Om sitt liv går ihop med dom här punkterna så kan man skaffa sig en häst. Passar inte dom här punkterna ska man nog tänkta till om hur mycket man igentligen vill ha hästen.

  • Den första punkten man ska tänka igenom är om man har tid. Vill man istället för att åka med kompisarna hem efter skolan eller gå på den där festen som alla andra ska på, är man frivillig att ge upp den tiden och vara tvungen att åka upp till stallet istället? För man ska vara beredd att det tar mycket tid att ha egen häst!
  • Dom där byxorna som alla andra har som kostar tusenlappen. ÅHH dom vill jag också ha. Om man tänker så hela tiden så kommer det inte fungera att ha häst. För man ska vara beredd att det kostar att ha häst!
  • Vill du resa hela tiden? Hur kommer hästen må då? Du kanske inte ens har pengarna över? För om du vill ha en häst så kan du inte bara lämna den. Hästen kommer kräva tid. Och att ställa av hästen bara sådär ibland är kanske inte så kul i längden om du vill komma någonvart?

Är man redo att överväga dom här punkterna till det positiva så är man nog reda för en häst. Men om man hellre är ute och festar eller är med vänner. Eller om man hellre lägger dom där extra tusenlapparna i månaden på sig själv. Eller om man helt enkelt hellre upptäcker resten av världen istället för att upptäcka banden och kontakten man kan få mellan häst och ryttare så är man inte beredd  för det stora ansvaret att vara häst ägare.

 

Om ni ändå köper en häst och är där 4 dagar i veckan och sen så får föräldrarna ta hand om djuret som står och längtar efter en ledare, då tycker jag synd om djuret! För alla tycker jag borde ha en att vända sig till. Om inte du finns där för hästen så har den inte sig någon att vända sig till. Men när du vill vända dig till någon så är det helt plötsligt OKEJ att vända sig till hästen?

 

Hästen gör allt för dig. Så då får vi vara beredd att göra allt för den!

 

 

/Matilda

 


PRoblem!

Hade inte tänkt att vara i stallet så länge idag. Ungefär 40 minuter till en timme. Men NÄÄDÅ! Då ska vattnet ha frusit när jag kommer upp så att det tog 2 timmar istället. Jag som verkligen försöker satsa på att bli frisk från min förkylning! Men när jag försöker så ska jag bli utelåst och i slutändan behöva vara ute länge och börja frysa!

Iallafall så blev det som sagt rätt så länge i stallet. I ett stall som luktade aprumpa! Asså tom med jag som är tät  i näsan kände den här äckliga lukten! Först trodde jag att det var för att jag inte varit i stallet på 2 dagar och då tyckte att det luktade äckligt igen. (Vädigt ologiskt men typsikt mig..) Men sen fick jag reda på att Mogge hade värmsskos så då luktar det äckligt!

Sen så var det jobbigt för Adas boxunderlag har frusit
. Det var hårt som cement! Så då skulle man lösa det också! Snacka om att man blir bra på problemlösningar när man är i ett stall!



/Matilda


Kär





/Matilda

Redigerat lite mer

Hej :)
Sitter nu i skolan och har haft "Leda Jämt" och ett-pass. Leda Jämt var kul men inte ett-passet då jag satt och gjorde en tråkig no grej. Franskan börjar om 10 min och nu har jag redigerat en till bild på Matilda :)
/ Anna

Var bara tvungen :P

/ Anna

Före...... Efter

Före....










Efter...





Vad jag redigerade...





Båda brevid varandra :)




/ Anna <3


Bilder redigerade i Picasa

Nu kommer några få bilder bara och kl 21.00 ikväll kommer före och efter bilder på en bild jag har redigerat :) Så ni MÅSTE kolla in bloggen då :)











/ Anna

( som sagt kommer det före och efter bilder kl 21.00 och hur jag redigerade den )


FML ...

Hej :)

Tycker faktiskt synd om mig och ni får gärna lida med mig ..:'(

Bloggen och Statestiken är på TOPP och jag sitter och gör läxor :( TPL !!

Har redigerat några bilder i Picasa som vi laddade ner idag till maccen :) Hade det på gammla dator men nu har jag iaf ett vettigt program att redigera bilder i nu :)ASSS Glad :D Och resultaten blir verkligen as bra :) Kommer några bilder ikäll och före och efter bilder och steg för steg vad jag redigerade :)

/ Anna

Du gör min dag


Trött -.-zZ

Har kommit hem från stallet och duschat och gjort mig iordning för
att sova för jag är super trött. Så det blir inget deepshit ikäll men kanske imorgon
eller på fredag, får se hur det blir :) Red iaf Julia och hon var het som hen stekpanna.
Och nej, det där med stekpanna skulle inte vara roligt utan hon var helt enkelt rykande het :O Kommer mer om ridpasset imorgon också :)
Hade och gd natt :)

/ Anna -.-zZ

Bästa !!

Ska dra till stallet så fort som mamma kommer hem :D Vill ju inte gå när det är -10 °C  och kolsvart eller cykla går ju inte heller med tanke på all is och snö. Blir ett jätte kort inlägg nu för jag ska som sagt åka tiep nu ska bara äte snabbt men vi hörs. Kanska/ förhoppningsvis ska jag skriva ett deepshit och något ikväll efter ridningen så det är bara att kommentera på om vad ni vill att ja ska skriva om :)

/ Anna


Våran första header :)

Citat

Sånt här borde finnas i ett stall upphängt någonstans där alla ser!

 

 

/Matilda


RSS 2.0