Förklaring

Hej! Nu kommer det en förklaring om varför vi inte bloggar på denna bloggen.

För ett tag sedan så blev det väldigt jobbigt för mig i allt med hästeriet att göra så jag hade inget att blogga om här. Så därför startade jag upp en egen blogg. Där behövde jag inte skriva om hästar på samma sätt. Så då blev det inte mycket här.

Efter ett tag så kan jag förstå att Anna valde att också byta. Det här är en blogg som vi skrev på och det blev inte samma sak i slutet. Så hon valde egen blogg hon med.

Nu har vi fått erfarenheter av att blogga två stycken och tyckte det var kul för det mesta men i slutändan så längtade iallafall jag efter en egen blogg. Tror Anna håller med mig lite där om att det var lite jobbigt att inte göra som man själv vill hela tiden, utan det behövde gå genom en andra person...

Jag hoppas nu att ni fortsätter följa oss på våra privata bloggar!

mallard.blogg.se


lillkurre.blogg.se



Kram Matilda

Gissa vem som har fått en pressent

Jo det är lilla jag :) Det är en hund trimmer till våran lilla Goa bus hund Zack :) Mamma beställde den igår men nu dag kom den ända till dörren :) Beställde den på http://prima.se">http://prima.se">prima.se och kan säga att dom har värdens grymmaste service. Den kom innan 24 timmar efter vi hade beställt den :) så nu blir det att klippa hund :D kommer mer bilder sen :)


Jag hatar detta

Jag som hade bestämt mig för att jag det skulle bli en bra blogg dag idag men nejdå :( Först slutar man 16.00 och sedan är det hem göra franska läxa äta och sedan är det dags för ett långt aktivt föräldramöte sexan mera läxa och ett välförtjänt glas med mumsig blåbärssoppa. Riktigt gott efter en dag med 2 NO lektioner, 1 Matte lektion, 1 So lektion, ca 3(?) timmars ettpass och alldeles för långa raster :( Går i skolan ca 8 timmar tre dagar i vecka. Tisdag, Onsdag och torsdag men torsdagar är helt klart värst ! Ska sluta klaga nu och låta era liv rulla på :)
/ Anna

Skola

Sitter i skolan nu och ska ha ettpass :( Dom försöker lura oss att det har försvunnit en kille som vi ska leta efter ;)


Gör som flera..

...  flera andra och följ oss på Bloglovin'
bloglovin

RSS 2.0