Skäms över mellanmjölk Sverige !

Man skäms verkligen över mellanmjölk landet nu ! Bara för att RGB vann Jerringpriset och "ridsporten" som vissa kallar det  får får ca 5min in the fame så blir dom förbannade för vem som helst kan ju hoppa upp på en ca 500 kg häst och hoppa några "låga" hinder och att tävla några OS och komma upp till värlsdankningen, så då är det ju ingen sport alls! Fattar dom inte hur bred ridsorten är ? Hur många länder som tävlar och hur många duktiga elit ryttare det finns ute i världen man ska tävla mot för att komma 1:a på världsrankningen. Skäms verkligen så sjukt mycket för Sverige som knappast har ngn kunskap alls. Kolla t ex på Wikipedia. Där står det att han vann Jerringpriset 2011, det är 2012 om ni inte visste det!
Sår också att hästen inte kunde medverka vid galan som om det vore ett skämt. Riktigt lågt asså. Och det påstås från både höger och vänster att Roffe hade fuskat till sig priset då han vann med rekordet, 44,6% av alla röster. Då säger JAG att alla som påstår att han har fuskat till sig priset : hästsporten ligger 2:a i Sverige och är väldig stor. Då är det ju klart att Roffe vinner då han tävlar mot Marcus Hellner som tävlar i skidåkning, en sport som inte alls är lika stor och har så många som engagerar sig i det. Och det är ju inte fusk att folk sprider det på internet sidor såsom Facebook, bloggar och forum mm. Grejen är ju den att vi häst människor är så många och då blir det en sån stor påverkan när folk sprider ngt sånt . Så det var inte fusk utan bara stort support från alla fansen han har !
/Anna

Kommentera :D!
Postat av: Tova ♥

Du har såå rätt! Så jävla dåligt av folk att klanka ner på ridsporten..

2012-01-18 @ 19:15:14
: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/
Postat av: FIA

Så töntigt skrivet. Får hoppas att mod. på wikipedia tar bort den sista biten om att hästen inte kunde närvara vid galan.. -_-



// FIA

www.fiaalbertsson.tk

2012-01-19 @ 20:24:33
: http://www.fiaalbertsson.tk

Kommentera era åsikter :)

Ditt vackra namn:)
Ska vi komma ihåg dig :) ?

Din E-postadress :) (publiceras ej)

Din blogg :)

Din kommentar :)

Trackback
RSS 2.0