Tips ;)

Heej,
Jag vill tipsa er läsare som pricis startat en blogg och vill skaffa så många läsare som möjligt :) Det finns en hemsida som heter bloggtrafik där man kan skaffa en konto helt gratis :) Jag ska försöka förklara hur det funkar mm. Först så skaffar man ett konto såklart eller om man redan har ett så loggar man in med sitt användarnamn och lösenord. Om man skapade ett nytt konto så får man gå in på sin mail och klicka på en länk som kommer i ett mail från bloggtrafik. När man har gjort det loggar man in och om den inte gör det av sig själv och så går man till sin "Min sida" och längst ner innan reklamen kommer står det SURFA/ SAMLA POÄNG och då klickar man på den länken och så kommer man till en blogg :) Uppe i det vänstra hörnet på den bloggen är det typ blått och ser ut ungefär såhär

Fast det kan ju vara en annan reklam och så där det är svart står det hur många poäng man har mm :) Första gången står det typ varifiera eller ngt sånt och då e det en sån där "spamkod" som man ska fylla i och sen kan man kolla lite på den blogen eller så trycker man bara på nästa för att samla mer poäng :)
När att ha kollat på en blogg tjänar man 2 "poäng"
Och för att ngn ska kolla på din blogg så måste men ha 3 "poäng vilket betyder att man måste kolla på 2 bloggar för att ngn ska kolla på din blogg :P Det kanske låter lite rörigt men ni fattar säker annars så kan ni skicka ett mail till [email protected] så ser vi om vi kan svara på era frågor. Många av mina kompisar använder det flitigt och tycker att det funkar utmärkt :) Klicka på bilden för att komma till deras hemsida :)


Kram Anna <3

Kommentera :D!

Kommentera era åsikter :)

Ditt vackra namn:)
Ska vi komma ihåg dig :) ?

Din E-postadress :) (publiceras ej)

Din blogg :)

Din kommentar :)

Trackback
RSS 2.0